amazon com Amazon Boeken en nog veel meer
  Probook Vooral interessant voor wie zelf een boek of boeken wil publiceren.
boeken nl Boeken.nl On-line winkels ….voor wel dit raad je denk ik al…. Boeken! Financieel, DVD/Video, Gezondheid, Kinderen, Kunst, Muziek, Christelijk, Studie and Literatuur.
boekenmijn nl Boekenmijn Hier verkopen schrijvers en kleinere uitgevers boeken die in eigen beheer worden uitgegeven.
boekwinkeltjes nl Boekwinkeltjes Koop of verkoop tweedehandsboeken
bol com Bol Winkelen voor muziek en boeken
boekenfestijn com Centrale Boekenhandel - Het Boekenfestijn Een geweldige boekenbeurs, een walhalla van boekenliefhebbers. Neem er wel uitgebreid de tijd voor, als je alles wilt bekijken!
comics com Comics De site voor leuke stripjes
cosmopolitan nl Cosmopolitan  
crosscountryshopping com Cross Country Stitchting Een tijdschrift met online te bestellen producten, incl. gratis patroon.
dbnl org Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren Deze site vormt een bron van informatie over de Nederlandse literatuurgeschiedenis. Ook kunnen online boeken opdeelgebied en bereomde literaire werken geraadpleegd worden. U kunt bijv. in zijn geheel de Gijsbreght Van Aemstel nalezen…
ebook nl Ebook Online boeken lezen en downloaden! Max Havelaar lezen vanaf het scherm? Het is even wennen maar deze Nederlandse klassieker kon wel als eerste van internetworden gedownload.Inmiddels kunt u dat ook doen met Ernest Staass van A. Bergmann, De kleine Johannes van F. van Eeden en Een Liefde van L. van Deysssel. Hoe het allemaal werkt (gratis!), leest u op deze deze website.
flaironline nl Flair at Home  
futurenet com Futurenet (uitgeverij tijdschriften) Grote uitgeverij-site voor diverse tijdschriften waaronder uiteraard ook engelse borduur en stempeltijdschriften!
glamour nl Glamour  
libelle nl Libelle  
margriet nl Margriet  
needleworker com NeedleWorker Magazine Het tijdschrift voor een natuurlijke lifestyle. De bron voor publicaties en informatie over kralen, breien, handwerk, spinnen, wevenen kruiden….
nnbh com Internet Boekhandel  
craftstamper com The Craftstamper Craft Stamper is het Engelse maandelijkse stempelmagazine. Sinds de introductie van het blad in mei 2000 is het een opmerkelijk succes. Bij elke uitgave zit een gratis stempeltje.
viva nl Viva  
vrouwonline nl Vrouw Online  
comics com Comics De site voor leuke stripjes
dictionaries travlang com De woordenboekensite Meer dan honderd woordenboeken zijn hier te vinden. Dat scheelt heel wat geld en ruimte in de boekenkast.
proxis nl Proxis - winkel online voor boeken, dvd's en cd's Van 30 september tot 3 november vindt u op deze pagina 5 weken lang de ene promotie, wedstrijd en actie naast de andere. Het aanbod wisselt elke maandagochtend, zo bent u gegarandeerd zeker van 5 weken feestplezier.
personalgifts nl Personal Gifts Een site met "Persoonlijke" kadootjes. Bestel bijvoorbeeld een boek op naam. Speel nu zelf de hoofdrol in Baantjer.....
Catalog City Heel veel catalogi, ook gratis (let wel goed op niet alles wordt naar Nederland of België verstuurd!).