bluemountain com Blue Mountain E-cards voor alle gelegenheden!
bryanadams com Bryan Adams Mijn grote favoriet!
buienradar nl Buienradar Regenpak of bikini meenemen? Gaat de BBQ door? Kijk hier voor het weerbeeld in uw woonplaats of vakantieadres.
djoeka net Djoeka De site van Nynke, Han, Djoeka en Satoe
douane nl Douane De belastingdienst Douane site. Over "kopen via internet" toch wel handig om te weten niet waar?
efarma nl E-Farma Een apotheker online met de zogeheten pilservice: een abonnement op de anticonceptiepil. U stuurt de digitale apotheek eenmalig een origineel doktersrecept en krijgt de pil dan automatisch elke drie of zes maanden toegezonden, zonder nieuw recept. In Nederland worden elk jaar ruim drie miljoen recepten uitgeschreven voor de pil. Als dat niet meer hoeft kan in totaal 27 miljoen euro bespaard worden.
feestartikelen nl Feestartikelen! Winkelen voor je plezier - Let's party!
fleurop nl Fleurop Fleurop de bloemist die in heel Nederland bezorgt, heeft boeketten voor elke gelegenheid. Op uw scherm kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken.
jaarbeurs nl Jaarbeurs - Utrecht Wanneer is de volgende Kreadoe????
lobbes biz Lobbes Online bestellen van zeer divers speelgoed voor kinderen, zoals een politieoutfit of prinsessenkleding, een opblaasbaar voetbalspel of een zakloopwedstrijdset.
metronieuws nl Metro De Metro krant - nu met een Metro pasje ook veel korting bij o.a. Van Leest en Movie Max!
mtveurope com MTV Europe De muziek site van de gelijknamige TV-zender
postcodeloterij nl Nationale Postcodeloterij En de winnende nummers zijn…..Als u de trekkking van de Nationale Postcodeloterij heeft gemist kunt u hier de winnendenummers terug vinden.
tpgpost nl Postcode Geen postcode?? Geen nood, het enige wat u hier hoeft te doen is het intikken van de plaats, de straatnaam en het huisnummer. Binnen enkele seconden verschijnt de bijbehorende postcode op uw scherm.
schlecker com Schlecker Levering van uw inkopen vanaf EUR 15,00 gratis op het door u gewenste adres.
scopitones blogs com Scopitones De allereerste versie van videoclips! (voor op de jukeboxen!)