alaparfumerie nl A la Parfumerie Op zoek naar een nieuwe geur die helemaal bij u past? De site van A la Parfumerie biedt uitkomst met handige geurtesten. En of u nu een luchtje wilt dat lijktop uw huidige parfum of een geur die perfect past bij uw karakter of sterrenbeeld. A la Parfumerie geeft het beste persoonlijke advies.
bonaparte nl Bon a Parte Postorderbedrijf in kleding
cosmopolitan nl Cosmopolitan  
covergirl com Covergirl De site van het gelijknamige make-up merk. Tips zijn er ook te vinden.
  Heine shop Postorderbedrijf
iwantoneofthose com I want one of those?.. Spullen die je niet nodig hebt….maar heel graag wilt hebben….
kappersite nl Kappersite Inspiratie nodig voor je nieuwe kapsel? Hier vind je het laatste nieuws op "haargebied". Deze site is een initiatief van de GezamenlijkeNederlandse Kappers. Spiek vooral even bij Hot News - hier zie je de haarcoupe van de maand.
lauramercier com Laura Mercier De visagiste van de Hollywoodsterren. In haar klantenbestand prijken de namen van o.a. Madonna, Meg Ryan, Heather Locklear, Renee Zellwegeren Sharon Stone. Laura Mercier wordt dan ook niet voor niets gezien als een van de make-up artiesten van Hollywood. Sinds 1996 heeft ze haar eigen cosmeticalijn, gebaseerd op haar eigen ervaringen als visagiste. De lijn is een groot succes en wordt in Amerika bejubeld door de grote beautytijdschriften. Op haar site staan beautytips, de laaste make-up trends en natuurlijk haar producten.
marjolijn pijtak nl Marjolijn Pijtak Nagel en Visagie studio
naron nl Naron - Breda Lingerie en Kleding zaak voor grote maten!
neck nl Neckermann Het postorder bedrijf - online.
 otto nl Otto Otto Postorderbedrijf - online
plus world nl Plus World Leuke boutique!
shopathome com Shop at Home Let op niet alles wordt ook naar Nederland verstuurd!
bataviastad nl Shopping Centre Batavia Stad  
skins nl Skin Cosmetics Online Hollywoodsterren als Gwyneth Paltrow en Sara Jessica Parker zweren erbij: de huidverzorgingsproducten van Fresh. InNederland is dit cosmeticamerk alleen verkrijgbaar bij Skins Cosmetic Lounge in Amsterdam. Ook exclusief bij Skins: het in Londen uberhippe merk Mr. Mascara en het jonge Australische merk Bloom. Gelukkig heeft Skins Cosmetics ook een site waarop je deze beauty must-haves kunt bestellen.
triumph com Triumph Lingerie site
ullapopken com Ulla Popken De site van de gelijknamige winkel. Vraag hier ook de catalogus aan dan kun je thuis eerst eens even kijken wat er zoal te koop is….
wehkamp nl Wehkamp De Wehkamp-gids volledig online te bekijken!
worldwidebeautystore com World Wide Beautystore Een schoonheidsprijs verdient 'ie niet, maar de site van Worldwide Beautystore heeft wel veel te bieden. Make-up, verzorgingsproducten, stylingproducten, penselen, accessoires en nog veel meer van exclusieve beautymerken als Avedea, Cargo, Urban Decay, Kiehls en Creme de La Mer: via deze website heeft u ze zo in huis!
sephora com Sephora Bij Sephora hebben ze niet alleen de lekkerste geurtjes, verzorgingsproducten en make-up, maar ook de handigste accessoires: make-upsponsjes, spiegeltjes, wimpertangen,penselen, pincetten, noem maar op.
urbandecay com Urban Decay Sandy Lerner en Wende Zomnir verbaasden zich er over dat er wel 500 verschillende teinten roze lipstick verkrijgbaar waren, maar bijna geen paarse of groene. Daarom richtten ze hun eigen alternatieve cosmeticalijn Urban Decay op. Inmiddels mogen ze celebrity's als Drew Barrymore, Sandra Bullock, Cameron Diaz en Dennis Rodman tot hun clientele rekenen. Op de site staat de gehele collectie te bewonderen. Helaas kun je Urban Decay alleen online shoppen in Amerika. Via de worldwidebeautystore zijn de hippe items gelukkig wel te bestellen.